Skriva

Björnryttaren

Min debutbok!

Så kom den till sist, utgivningsdagen. Den 30 november fanns den på riktigt, min bok Björnryttaren. Det var både roligt och spännande. Roligt att få hålla sin egen bok i handen och spännande att den till sist skulle möta sina läsare.

Det har varit en spännande period med intervjuer för tidningar och möten med människor som gillar böcker. Jag har fått kliva ur min komfortzon och hantera situationer som jag inte trodde att jag skulle klara av. Även det har varit roligt, kanske inte just i stunden, men i efterhand. I alla fall när man märker att komfortzonen har växt, lite, lite.

Nu när det har gått ett tag har jag börjat få respons från barn och ungdomar som läst den. Det är otroligt spännande att höra vad de tycker, de som boken är skriven till. De är positiva, de flesta tycker att den är spännande, någon tycker att den är sorglig. Och jag har hört några som lyckas lösa gåtan!

Att få så mycket trevlig och positivt feedback ger verkligen skrivlusten en rejäl boost! Mitt nästa manus har fått vila medan jag ägnat mig åt att marknadsföra Björnryttaren, men nu ska det tas fram och dammas av. Planen är att det ska vara färdigt till hösten. Det låter som om det är länge dit, men det är snart. Bara på andra sidan sommaren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.