Skriv!

Framsidan på min e-bok Skriv! som finns både att köpa och låna.

Nu är det äntligen dags att börja med ditt kreativa skrivande, eller hur! SKRIV!  är en e-bok som introducerar kreativt skrivande på ett enkelt sätt. När du läst introduktionen vet du tillräckligt för att komma igång utan att du hinner tappa inspirationen. Skrivglädjen är ju orsaken till att vi alla längtar efter att skriva.

Boken innehåller 180 skrivövningar som gör det lätt att börja, och sedan är det bara att fortsätta. Det är övningar som utvecklar ditt skrivande och din kreativitet. Du kan använda övningarna som du vill, någon kanske sparar alla ”första raden”-övningar till en framtida novellsamling andra skriver uteslutande för sitt eget nöjes skull.

Det här är boken som saknades när jag ville börja med kreativt skrivande och inte hade en aning om hur det skulle gå till. Så kavla upp ärmarna, vässa pennan och låt kreativiteten flöda!

Enkel att ladda ner från BoD,

eller från Adlibris,

eller från Bokus.

Du kan också beställa en pdf med exempelövningar om du vill prova på. Fyll i din e-mail nedan så kommer det en länk där du kan ladda hem skrivövningar gratis. Som prenumerant får du också ett nyhetsbrev varje månad med tips och råd för ditt kreativa skrivande samt några nya skrivövningar.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Registrera dig för att få skrivövningar i din inkorg några gånger per år.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.