Skriva

Författarbesök i åk 3

Idag har jag haft den stora förmånen att träffa en klass i årskurs 3 och prata om min bok. Det var mitt första författarbesök och jag funderade mycket på vad jag skulle prata om, förutom min bok. Det var också spännande att träffa bokens målgrupp och höra vad de tycker.

Det var så roligt att träffa dem, de var välkomnande och trevliga. De hade läst nästan hela Björnryttaren som högläsningsbok och vi hade boksamtal. Vilka imponerande barn, de hittade ledtråda och drog slutsaser. De kunde också koppla saker i boken till andra böcker. Jag var uppriktigt imponerad. Vi hade också frågestund om hur boken kom till och hur det är att vara författare. Frågan om en fortsättning på Björnryttaren kom också upp, jag måste nog överväga att skriva den.

Jag kom hem från besöket med ny energi och inspiration. Vilken fantastisk dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.