Skriva

Skrivutmaning i sommar

Sommar och semester! Finns det något bättre? Och till sommaren hör också skrivande – nu när det äntligen finns tid till det. För att hjälpa mig själv igång efter ett uppehåll bestämde jag mig för att ge mig själv en skrivutmaning.: att skriva en kort novell varje dag under en månad.

Det känns roligt och inspirerande att komma igång, prova att skriva från olika infallsvinklar, testa olika genrer och beskriva olika miljöer.

Då slog det mig att det kanske finns fler som känner sig lite rostiga efter vintern och vill komma igång att skriva. Så nu har jag bestämt mig för att bjuda in fler till min skrivutmaning. Läs mer här.

Målet är att skriva 31 mininoveller, eller flash fiction, under juli månad. Om du vill vara med så får du en ny skrivövning varje morgon i din mail. Det kostar inget och du behöver inte visa någon eller lämna in något. Bara skriv och njut av att känna hur kreativiteten kommer igång och fantasin stimuleras. Om du vill dela med dig av dina texter så kommer det att finnas en Facebookgrupp för det.

Anmäl dig idag och vässa din penna eller ladda datorn så kör vi igång den 1:a juli.

Registrera dig för att delta i Flash Fiction-utmaningen under juli.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.