Skriva

Intervju i radio

Mitt nya författarliv för med sig överraskningar. En fredag ringde telefonen, Morgon i P4 Norrbotten frågade om jag ville vara med på en intervju. De hade läst om min kommande bok på sociala medier och tyckte att det skulle passa bra med en intervju med en författare första dagen på läslovet.

Självklart ville jag vara med! Det är ju ett strålande tillfälle att få berätta om boken. Det jag inte hade räknat med var nervositeten innan, jag var väldigt nervös samtidigt som jag tyckte att det var spännande och roligt. De ringde strax efter klockan åtta på morgonen och det var över på några minuter, även om det då kändes som det var mycket längre. Det var en upplevelse att bli intervjuad av ett proffs som kunde sin sak, som kunde stötta och släta över när jag som amatör inte riktigt fick fram det jag tänkt.

Jag måste erkänna att jag inte lyssnat på inslaget ännu, det känns fortfarande lite ovant och främmande att höra sig själv på radio. Men endera dagen ska jag ta mod till mig och lyssna.

Morgon i P4 Norrbotten 26 oktober 2020.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.