Okategoriserade

5 tips för sista-sekunden-julklappar

BIld av Pexels från Pixabay

Idag är det den stora JULKLAPPS-PANIK-DAGEN! Det är bara en dag kvar innan julafton och vi har julklappar kvar att köpa. Vi har inte hittat rätt julklapp till faster Agatha som har allt och det har plötsligt visat sig att farbror Östen ska komma på julafton. Dessutom har du hört ryktas att moster Anna har stickat ett par sockar till dig så det är bästa att köpa henne en julklapp så du slipper ha dåligt samvete ända fram till i slutet på maj när hon fyller år. Eller så bor du, som jag, långt bort från varuhusens glänsande diskar och utbudet är begränsat till OKQ8s biltillbehör. Då kan man slita sitt hår tills man kommer på svaret.

Och svaret är självklart julklappar som man kan ladda hem omedelbart. Här jag har listat mina favoriter, det finns fler men vem vill ha en app i julklapp? Eller ännu värre, ett dataspel?

Så till min lista med 5 tips på julklappar du kan ladda hem direkt:

  • En biljett – till en teater eller musikal. Min favorit, en underbar julklapp, att ge bort en upplevelse är så mycket roligare än att ge saker.
  • En prenumeration – Historia, foto, eller heminredning, utbudet är oändligt. De flesta utgivare har en funktion ”ge bort en prenumeration” på sin hemsida.
  • En E-bok – även här är utbudet oändligt, du betalar och laddar hem filen direkt.
  • Välgörenhet – välj en organisation, betala och skriv ut intyget som du kan ge bort i julklapp. En gåva som glädjer inte bara mottagaren utan även någon i nöd.
  • Ljudboksprenumeration – borde vara årets julklapp, allt fler gör det, det är miljövänligt och kulturellt – vad mer kan vi önska av en julklapp?

Själv ska jag nyttja inte bara en utan flera av dessa förslag för jag har ännu bara köpt en enda julklapp och det är en dag kvar till julafton. God Jul och ta det lugnt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.