Skrivutmaning

Under juli 2021 kan du vara med i en skrivumaning och skriva en kort novell varje dag.

Utmaningen hjälper dig att skapa en daglig skrivrutin och boostar din kreativitet.

Du får dagliga mail med ett ämne eller en situation eller någon annan uppgift som du ska skriva om. Du tolkar ämnet på ditt sätt – här finns inga rätt eller fel.

Flash fiction är mininoveller, eller ”blixtnoveller” om vi ska översätta rakt av. Det är noveller som är kortare än 2000 ord samtidigt som de innehåller samma delar som en vanlig novell.

Textens längd spelar ingen roll, antingen kan du skriva olika längd varje dag eller så kan du bestämma dig för en viss längd, ett visst antal ord per berättelse.

När juli månad är slut har du 31 noveller som du kan göra något av – man kan lägga ut superkorta noveller på sociala medier, man kan ge ut dem som en e-bok, man kan utveckla dem till en novellsamling eller bara spara dem och vara nöjd med det man har åstadkommit.

Det kommer att finnas en Facebook-grupp för utmaningens deltagare, där kan ni dela era texter med varandra och hjälpa och stötta varandra. Det kommer en länk till gruppen tillsammans med mailet med första skrivuppgiften. Utmaningen inkluderar ingen textrespons från mig men jag kommer självklart att läsa de texter som läggs ut i FB-gruppen.

Anmäl dig för att vara med i Flash Fiction-utmaningen! Det kostar ingenting, det enda du satsar är din tid!

Registrera dig för att delta i Flash Fiction-utmaningen under juli.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.