Skriva

Nästan där…

Det känns nästan overkligt när något jag drömt om så länge är på väg att bli verklighet. I flera år har drömmen varit att få en bok publicerad. Så jag var självklart jättenöjd när jag skrev kontrakt med ett förlag för nästan ett år sedan. Hur roligt de än var så kändes det inte helt verkligt, men nu börjar det närma sig.

Helgen som gick ägnade jag åt redigering av manuset. Det var så skönt att bara koppla bort allt annat och koncentrera sig på texten. Jag fick jättebra respons från förlaget så ändringarna kändes ganska lätta att genomföra. Det gick åt några liter te och till sist, efter otaliga genomläsningarn skickade jag manuset tillbaka till förlaget. Idag kom mailet som sa att nu skickas det till korrekturläsning. Nu är chansen förbi att göra fler ändringar, nu får det vara som det är.

Jag försöker inse att någon gång senare i höst eller tidigt i vinter kommer posten att leverera en låda med böcker som är min bok. Det kommer nog att ta en stund att förstå att det manus jag skrivit på, av och till, i flera år kommer att fara ut i världen och möta sina läsare. Det är både stort och overkligt på samma gång. Det går nog väja sig vid att se sin dröm gå i uppfyllelse.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.