Planering

Planering 2022

Planering av mina tre mål för 2022.

Gott Nytt År!

Ett nytt år med möjligheten att starta på nytt med nya föresatser och ambitioner. Man tänker sig att den möjligheten finns varje dag och varje stund i våra liv, men det är som om saker och ting får lite mer schvung när man påbörjar något den första dagen på året.

I ett par veckor har jag letat efter mina mål för 2021 för att kunna göra en utvärdering av året men det har varit lönlöst. Det skulle vara så intressant att se vilka tankar jag hade i början av året, ibland hinner det ändras så mycket så att jag har jobbat mot helt andra mål och uppnått saker som jag inte ens kunde föreställa mig vid förra årsskiftet. Ibland händer det oväntade saker som gör att planerna ändras.

Jag har många planer och aktiviteter som jag vill genomföra under det kommande året, men jag väljer bara tre mål, ett mål för mitt skrivande, ett för min hälsa och ett tredje, valfritt, mål. För varje mål ska jag välja ett eller flera projekt som ska hjälpa mig att nå målet.

Två manus har jag lagt in i min plan för 2022, de är i olika stadier och i alla fall ett vill jag bli helt färdig med. Mitt valfria mål i år blir mod – mod att göra det jag vill utan att bry mig om vad andra tycker. Eller, snarare, utan att bry mig om vad jag tror att andra tycker.

Vilka är dina mål? Vad vill du skriva eller göra och hur ska du underlätta för dig själv att nå dina mål? Skriv gärna en kommentar och berätta så kan vi utvärdera tillsammans i december 2022.

Om du vill prova på min mall för att sätta upp mål och välja projekt så kan du prenumerera på nyhetsbrevet så får du en länk till den. I mallen har jag lagt till några förklarande kommentarer så den blir tydligare.

Ha ett trevligt och produktivt 2022

Prenumerera på nyhetsbrevet

Registrera dig för att få skrivövningar i din inkorg några gånger per år.

Vi spammar inte! Läs vår integritetspolicy för mer info.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.